dilluns, 25 d’agost del 2008

Presentació (in)formal

Per al món sóc una de les 6.717.373.085 persones que la trepitjo constantment. Per algú de l'altra punta de món sóc aquella mitja taronja a qui mai es creuarà. Per a una formiga sóc aquella gran criatura a qui témer. Per les meves cames sóc aquell pes feixuc a qui els hi ha tocat transportar. Per un mosquit sóc la presa del robatori de la meva sang apetitosa. Per pilots de persones sóc una envejosa en potència. Pel meu conte sóc aquella fada afortunada que té un ceptre molt poderós. Per un plat de macarrons sóc una devoradora vil i calculadora. Per la recepcionista del dentista sóc aquella que no para de molestar. Per un filòsof sóc pols d'estrelles. Per poques persones sóc de les poques persones importants. Per un llibre sóc aquella que mai deixa de passar pàgines. Per mi mateixa sóc tot allò que no voldria ser.

Per vosaltres puc ser aquella desconeguda que gosa intentar commoure-us sense conèixer-vos. O potser res. O potser només aquella de qui vau descobrir el blog algun dia. O potser aquella que ja coneixíeu en una altra vida.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola... Has aparegut al meu bloc i ja m'ha semblat que tindries un escriure bonic, he entrat i he vist com relates sensacions, sentiments i la vida mateixa que vius... m'ha agradat molt la forma de fer-ho, la forma de pensar i sentir-te, no sé a qui em recorda :) t'agraeixo el teu comentari, i no dubtis que passaré per aquí, perquè de paraules belles n'escrius i moltes :)

Cèlia ha dit...

El títol ja és molt suggeridor... Benvinguda a l'espai!

Jordi Casanovas ha dit...

Ja ens anirem veient doncs. A veure què expliques.

bajoqueta ha dit...

Benviguda, i segur que t'anirem llegint.

Anònim ha dit...

Veus quin munt de gent q et segueix :)

Striper ha dit...

Bebvinguada al espai bloguero una presentacio molt guay.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Uauuuu, com escrius noia!!
Benvinguda a aquest el "nostre" món individual i a l'hora compartit.
Tot@s hem tingut una primera vegada...